WeCare voor onze opdrachtgevers

Het kan een uitdaging zijn om een goede zorgverlener te vinden die voor langere tijd op een zorgopdracht kan worden ingezet. Met ons brede netwerk van zorgverleners met uiteenlopende expertise zorgen wij ervoor dat die uitstaande zorgopdracht bij jou ook wordt ingevuld.

Wat kun je als opdrachtgever
van WeCare verwachten:

Expertise

WeCare staat niet alleen voor zorgbemiddeling, maar ook voor kennis en kunde binnen de zorg. We maken optimaal gebruik van de expertise van onze zorgpartners. We werken alleen met zorgverleners die niet alleen passie voor het vak hebben, maar zich ook blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Efficiëntie

Uitstekende zorgverlening is gebaat bij optimale efficiëntie. Er wordt bij ons gewerkt met efficiënte IT-systemen, waarbij het voor de opdrachtgever mogelijk is om toegang te krijgen tot een eigen werkomgeving. Dit maakt het makkelijker om de zorgverlener te koppelen aan de flexpoule, of een losse dienstaanvraag te behandelen.

Continuïteit

Geen gedoe meer met flexibele uren en tijdelijke zorgverleners. Bij WeCare faciliteren we ad hoc, deta-vast en vast inzet. Dit betekent voor jou duurzame inzetbaarheid van zorgverleners, kwaliteit en continuïteit. Samen bouwen we aan een basis van echt goede zorgverlening.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We geven daarom alle zorgverleners een unieke, persoonlijke WeCare pas. Hiermee kunnen we garanderen dat de juiste persoon zich op de juiste locatie meldt. Dit is niet alleen voor de veiligheid van onze opdrachtgevers, maar juist ook voor de cliënten.

Vast aanspreekpunt

WeCare staat ten aller tijden klaar om eventuele vragen te beantwoorden of opdrachtgevers te adviseren. Met onze vaste aanspreekpunten kunnen we snel schakelen en houden we de lijnen kort.

Transparant en helder

WeCare heeft een duidelijke front- en backoffice. Dit houdt in dat er samenhangende procedures en vaste werkwijzen zijn. Zorg hoeft namelijk niet moeilijker gemaakt te worden. Wij houden het graag transparant en helder naar zowel de zorgverlener als naar jou als opdrachtgever.

Samen werken met We Care?

Neem contact op en hoor meer over de mogelijkheden

Contact