Wie zijn wij?

WeCare is jouw partner in de zorg.

Zorgverleners zijn bikkels en verdienen interessante, uitdagende, maar ook vooral leuke opdrachten.
Wij bemiddelen in deze zorgopdrachten en zorgen ervoor dat jij altijd bij een zorginstelling komt te werken waar jij blij van wordt. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en kijken we welke organisatie het beste bij jou aansluit.

We care about you!

Een baan in de zorg kan mentaal en fysiek uitdagend zijn. Voorbeelden zijn hard werken en meer uren in de week maken dan eigenlijk mogelijk is, waarbij je de zorg voor jezelf vergeet. Daar steken wij graag een stokje voor. WeCare draagt zorg voor jouw welzijn, zodat jij je kan storten op de leukste opdrachten. Zo kun je kiezen uit een interessante functie binnen de verslavingszorg, jeugdzorg en ouderenzorg.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij helpen zzp’ers op alle vlakken. Dit kan al aan het begin van het proces zijn, namelijk het bieden van ondersteuning bij het ondernemerschap. Als zzp’er heb je bij WeCare alle vrijheid en flexibiliteit, maar wel de zekerheid van een vast inkomen. Door ons brede netwerk van zeer uiteenlopende zorginstanties heb je de garantie dat je continu aan de slag kan met leuke opdrachten. Je hebt zelf zeggenschap over de opdrachten die je aanneemt, zodat je altijd optimaal kunt presteren in een opdracht.

Bij ons ligt de focus op langdurige zzp-opdrachten. We kunnen ons namelijk voorstellen dat er eerst moet worden geïnvesteerd in het opbouwen van een band met cliënten. Ben je toch meer van de korte opdrachten? Dat is bij ons ook geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit bij een zorginstantie en dat je elke dag met plezier en energie naar je werk gaat.

Wil je meer weten over werken via WeCare en heb je de ambitie om ook zzp’er in de zorg te worden? Vraag dan hieronder de white-paper aan met informatie over hoe jij zzp’er in de zorg kunt worden.

White-paper aanvragen

Onze visie

Zorgverleners dragen een grote verantwoordelijkheid binnen onze maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat ze zich volledig kunnen focussen op het uitvoeren van de zorgverlening en zich geen zorgen hoeven te maken over te weinig uren of een te grote draaglast.

 

Wij zorgen ervoor dat er goed contact is en blijft tussen de zorginstantie en de zorgverlener. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken worden gemaakt, zodat de zorgverlener ten aller tijden weet waar hij of zij aan toe is en zich niet bezig hoeft te houden met randzaken. Onze visie is dat een zorgverlener vooral bezig moet zijn met wat hij of zij het liefste doet: zorg verlenen. Door opdrachten aan te bieden in zzp-vorm, kun je de voordelen ervaren van een goede balans tussen inkomsten en flexibiliteit. Zorgverleners ervaren bij ons weer hoe leuk en dankbaar het werk is.

Zorgen voor de zorgverlener

Het zit niet voor niets in onze naam; wij willen de zorgen uit handen nemen bij zorgverleners. Hiermee creëren wij de ruimte om een van de meest dankbare beroepen kunnen uitvoeren: zorgverlening.

Laat ons voor jou zorgen, terwijl jij je inzet om voor anderen te zorgen. Dat is nou de Nederlandse verzorgingsstaat zoals hij ooit bedoeld was.

 

Welke zorgen kunnen wij wegnemen?

Zzp’er zijn geeft ruimte om je eigen invulling te geven aan de zorgopdrachten, maar wat veel mensen tegenhoudt is de administratieve rompslomp. Denk aan alle contracten die moeten worden getekend en afspraken die zwart op wit worden gezet.

Wij nemen deze administratieve rompslomp voor je uit handen. Als je nog geen ervaring hebt opgedaan als zzp’ er, kunnen wij ons voorstellen dat dit best spannend lijkt.

 

Het valt best mee! Wij gaan voor je aan de slag door de zorginstanties te benaderen die het beste aansluiten bij jouw interessegebied.
Loop je tijdens de zorgopdracht vast en heb je behoefte om met iemand hierover in contact te komen? Wij adviseren en ondersteunen waar nodig is. Je staat er bij WeCare nooit alleen voor. Onze prioriteit ligt bij jouw werkplezier.

 

Wil je alles nog eens rustig nalezen wat WeCare voor jouw carrière als zzp’er kan betekenen? Vraag hieronder onze white-paper aan voor alle informatie.

White-paper aanvragen